Blogg 100 såklart

Blogg 100Då kör vi då. Bisonblogs Fredrik Wass kör på med #Blogg100 för 3 gången, jag är med för första gången. Lite pirrig och väldigt nyfiken på vad jag ska hitta på att blogga om en gång om dagen. Men det ger sig. Jag äter ju minst en gång om dagen så det är väl bara att blogga om det. Eller så skriver jag om nåt annat än mat. Kanske. Hur skulle det se ut? Spännande.

Nåja. Om det är nån som vill att jag ska tipsa om recept, restauranger eller nåt annat så får ni gärna höra av er här, på Twitter eller på Instagram. Jag tror att jag kan behöva all inspiration jag kan få.

1-2-3 på det fjärde ska de ske…

Inlägg #1 för #blogg100.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.