Picklad rödlök

Årets topping! Hipsterenligt och hållbart är det och riktigt gott till ost, korv och chilitacos.

20131111-185224.jpg

Picklad rödlök

0,5 dl ättiksprit
1 dl socker
1,5 dl vatten
1 tsk salt
2 krm peppar
1 röd chili
2 rödlökar

Koka upp ättika, socker och vatten. Tillsätt salt och peppar, låt svalna. Skiva chili och lök tunt och lägg tillsammans med magen i en skål. Täck med plastfolie och låt stå i kylen ca 1 dygn. Lägg över i tätförslutande glasburk så kan det stå och användas ett bra tag framöver.

2 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.