5 saker i köket som kan planteras om

Hittade den här briljanta artikeln av Tidningen Land på internet och vill ju såklart föra budskapet vidare. Här är 5 grönsaker du kan planera om och låta växa vidare:

  • Selleri
  • Salladslök
  • Vitlök
  • Kruksallad
  • Ingefära

Jag känner mig alltid så lyckad i köket när jag kan göra mer av det jag köper i affären än bara laga den maträtt jag tänkt. Ingefära är en typisk sån grej jag inte är så duktig på att trolla med, så lyckas jag plantera det och få det att växa vidare så är det steg 2 på vägen mot mer hållbar matlagning.

PS. Steg 1 var min magiskt goda kycklingfond. DS.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.