Calexico’s – Debaser Hornstull

Calexicos Debaser Hornstull

Jag måste ändå säga att jag hade rätt höga förväntningar på Calexico’s sen jag hörde om restaurangen första gången. Jag är relativt nyinflyttad i Hornstull och hoppades på ett bra stammiskök riktigt när. Förra restaurangen, när det var Strand, var ingen höjdare. Det skulle vara burgaren då isåfall och våfflorna på brunchen, men inte så mycket mer än så.

Tyvärr måste jag säga: Men. Det är inte jätteroligt.

Calexicos mat Debaser Hornstull

Än. Och jag säger än för att jag tycker att de har bra förutsättningar. Vanan att ta beställningar från en meny de kan saknas både i restaurangen och i baren. Långkoken måste kryddas mer, salsorna bör vara betydligt starkare (gräddfilen måste ju få fylla sitt syfte också) och maten ska serveras varm. I baren är de skickligare på att kasta glas och snurra flaskor än att ta hand om gästerna och servera alla i sällskapen samtidigt.

Bilderna på Debasers sajt visar inte riktigt verkligheten.  Men jag tror att det kan se ut så snart. Ger dem ett par månader.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.