Köttbullsjakten: Del 3

20130719-125402.jpg

Restaurang J i Nacka Strand är alltid värt ett besök. Antingen bara för ett glas i en solstol vid vattnet eller för äta stort som smått. Tillåme kan det vara värt en tur utan att egentligen ha vägarna förbi.

Köttbullarna på J är inte värda en omväg. De smakar bra och tillbehören är schyssta, värda pengarna på lunchen men hade jag fått dem till middag hade jag nog blivit iaf lite besviken. Pluspoäng för vad jag gissar är hemmainlagd gurka och egenrörda lingon, gör alltid stor skillnad för smaken. Minuspoäng för ytan på köttbullarna som kändes uppvärmda istället för nystekta som de borde. Jag va inte missnöjd med mitt val, men nästa gång äter jag nog nåt annat.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.