Laga mat med Jonas Cramby

Det är är ingen nyhet men tåls ändå att tas upp. Jag har Jonas Cramby att tacka för ett flertal lyckade middagar – brukar antingen göra Carnitas eller Beef Chili, baka tortillas och göra ca 3 olika såser och salsor. På Jonas Crambys YouTube-kanal kan du se massor av matlagningsfilmer och lära dig göra som proffset självt.

Jag har plockat Carnitas-filmen för att det är en favorit dårå. Sen har jag bestämt mig för att lära mig 40000 islands-såsen pga namnet och att sås ju är gott.

Inlägg #15 för #blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.