Små rätter med stora smaker

20130317-111206.jpg
Restaurang Barbro i Hornstull

Asiatiskt i små portioner att dela med varandra i sällskapet – ett av mina bästa sätt att äta middag ute på lokal. Oavsett om du är sån som plockar och doppar direkt på serveringsfatet eller den som artigt lastar över på egen assiett är det ett bra sätt för alla att testa nya smaker. I Stockholm brukar jag oftast gå till samma tre ställen och äta middag på detta vis:

1:a plats: Barbro i Hornstull.
Nyast, roligast och fräschast. Servicen är trevlig men lite trög. En eller två till i servisen och allt skulle va toppen. Prova Biff sashimi och halstrad tonfisk.

2:a plats: East på Stureplan
Oldie, but goodie. Var den restaurangen som introducerade detta fantastiska sätt att äta middag. Alltid gott men lever en aning på gamla meriter.

3:e plats: Ljunggren på Götgatspuckeln
Bra, ok pris, fin service men har tappat glansen en aning på senare år. Goda drinkar och en toppenterass på sommar väger upp.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.