Spenatsoppa

Man får muskler av spenat, starkt skelett av mjölk och en mätt mage av ägg. Med det här receptet får du allt på ca 7 minuter.

Spenatsoppa med kokt ägg

Spenatsoppa med kokt ägg

1 pkt fryst stuvad spenat
2 dl ekologisk mjölk
salt och peppar
1 ägg

Börja med att koka ägget. Lägg spenaten i en kastrull, ställ på en varm platta och låt spenaten smälta sakta. Rör om då och då så att det inte bränns vid i botten av kastrullen. När spenaten har smält häller du i mjölken till önskad konsistens och smaksätter med salt och peppar. Låt koka upp, sen kan du servera med soppan i en skål. Toppa med ägget.

Receptet räcker till en person som vill bli väldigt mätt eller två personer som tar ett par mackor till.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>