En helt vanlig och god sallad

20130404-131606.jpg

Det är svårt att få tag på en bra lunchsallad i Stockholm. Antingen är den smaklös, kylskåpskall eller svindyr. Ibland alltihop med en gång.

När jag ska äta en snabblunch blir det ofta sallad som jag gör själv. Det är gott, färskt och ofta billigt. Jag behöver inte ens ha tillgång till ett kök när jag gör den!

Salladen på den något suddiga bilden är gjord på mitt kontor och på tallriken finns:
– Småbladig spenat och ruccola
– 2 olika sorters bönor
– Mozzarella
– Sockerärtor
– Avokado
– Ekologiska körsbärstomater
– Tapenade på svarta oliver

Det är inte svårt att få en god sallad, man får bara se till att göra den själv.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.