Lufttorkad fläskbog – Final!

Innan vi gör någonting annat så vill jag att ni slänger ett öga på fläskbogsinlägg nummer 1 och därefter fläskbogsinlägg nummer två. Är ni med? Bra.

Lufttorkad fläskbog

I egenskap av Tant Gott och sjukt bra kompis fick jag äran att testa resultatet av de två ovan nämnda inlägg av Farbror Blå. Hur det blev? Väldigt bra. Inte för att jag förväntade mig annat än men jag blev faktiskt lite överraskad över hur bra det blev. Kan inte beskriva smaken bättre än med tre ord: kött, salt och peppar. Jag som sann saltoman uppskattade den salta smaken, men pepparn va även det trumfade. Gott gott gott.

Testa nu Farbror Blås recept på lufttorkad fläskbog och se till att du serverar den med ett glas bubbel när du är klar.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.